Ev Hizmetlerinde Çalışacak Yabancılara Çalışma İzni Nasıl Çıkartılır

You may also like...

3 Responses

  1. burcu keresteci says:

    Beyza Hanım merhaba, ilk başvurumu geçtiğimiz sene eski sistemden yapmıştım, 1 senelik çalışma iznimizi aldık bakıcımız için, şimdide sistem değiştiği için ben tüm kep adresi, e-imza işlerini tamamladım, sisteme girdiğimde işveren olarak ismimi seçip uzatma başvurusu yapmak istediğimde altımda hiç bir çalışan görünmüyor. yukarıda bahsettiğiniz sebeple mi acaba?
    bizim çalışma iznimiz 21.12.208’de sona eriyor, yani henüz iki aylık süre içinde değiliz. Ben acaba çalışanımı 21.10.2018 tarihinden sonra mı görebiliyor olacağım bu durumda?
    Sizce görmememin başka bir sebebi olabilir mi?
    Teşekkürler,
    Selamlar,
    Burcu

    • beyzadoyduk says:

      Burcu Hanım merhaba. Sanırım 2 aylık pencereye henüz girmediğinizdendir. Bence bekleyin, henüz panik yapmak için erken. Artık kargo ile de evrak göndermediğimiz için eskisine nazaran daha hızlı sistem. E-imza ve kep adresiniz olduktan sonra bir günde bitiyor zaten. Sevgiler

      • burcu keresteci says:

        Merhaba Beyza Hanım, sizi dinleyip, tarihin gelmesini bekledim, çok şükür sistemde göründü uzatma başvurusu:) bir sorum daha olacak şimdi, 1. .sekme (Kişi Bilgileri): İkamet Tezkere Bilgisine ne girmemiz gerekiyor? Sonucta bu kişinin zaten 1 yıldır çalışma izni vardı, ikamet izni yoktu , buraya ne yazacağımı bilemedim. siz ne yazdınız uzatma başvurusu esnasında bu sekmeye.